Banner
Navigator VIDEO - TV Arhiva video Realitatea TV: “Poliţia Animalelor: Am rugat poliţia rutieră să oprească în trafic tirurile cu caii de la Letea”

PARTENERI

COMISARIATUL PENTRU SOCIETATEA CIVILA

Arrhiva video

arhiva video

RECLAMA IN SITE

reclama-in-site
ccirc
Camera de Comart si Industrie Romania Cehia filiala Bacau

Newsletter

Nume:

Email:

CAUTA IN SITE

Sesizari Reclamatii

Sesizari si Reclamantii Politia Animale
Realitatea TV: “Poliţia Animalelor
Realitatea TV:”Inspectoratul General de Poliţie pentru Protecţia Animalelor a declarat vineri că a cerut Poliţiei Române, respectiv direcţiei poliţiei rutiere, să oprească în trafic tirul care transportă caii de la Letea care urmează a fi sacrificaţi, pentru verificarea microcipării lor.

“În două zile s-au fabricat aceste documente şi declaraţii pe propria răspundere pentru fiecare animal, pentru a obţine foloase materiale. Este dureros că aceste animale sunt transportate cu picioarele rupte, în condiţii extrem de dure, fără să se ia primele măsuri de a le alina suferinţa”, a mai spusEmilian Prodan.

IGPPA e dă drept exemplu al fabricării actelor şi declaraţiilor un localnic care spune că cei 50 de cai au fost moşteniţi de la bunica, deşi el are 60 de ani.”

Cititi articolul in intregime, aici: http://www.realitatea.net/politia-animalelor-am-rugat-politia-rutiera-sa-opreasca-in-trafic-tirurile-cu-caii-de-la-letea_836854.html