Banner
Navigator STIRI SI COMUNICATE Stiri si comunicate Obiectiv Argesan: ” Zece pisici, moştenitoarele unui apartament “

PARTENERI

COMISARIATUL PENTRU SOCIETATEA CIVILA

Arrhiva video

arhiva video

RECLAMA IN SITE

reclama-in-site
ccirc
Camera de Comart si Industrie Romania Cehia filiala Bacau

Newsletter

Nume:

Email:

CAUTA IN SITE

Sesizari Reclamatii

Sesizari si Reclamantii Politia Animale
Obiectiv Argesan: ” Zece pisici, moştenitoarele unui apartament “

Articol publicat in data de: 3.8.2011
Obiectiv Argesan: ” Un argeşean vrea să-şi lase toată averea felinelor pe care le creşte.
 Un bărbat de 55 de ani trăieşte în condiţii jalnice cu peste 10 pisici într-un apartament cu două camere. Omul nu are familie şi vrea ca animalele să fie singurele sale moştenitoare. Din cauza mirosului insuportabil, vecinii au făcut sesizare la Poliţia Animalelor pentru a lua măsurile necesare. Adrian Drăguţ locuieşte în Curtea de Argeş într-un apartament cu două camere.

 Omul nu are serviciu şi se hrăneşte numai din gunoaie. Din acest motiv, locuinţa sa a devenit o adevărată ghenă de gunoi. Pe lângă asta, bărbatul adăposteşte în cele două camere mai mult de 10 pisici neîngrijite şi moarte de foame, care emană un miros groaznic şi care miaună toată ziua şi toată noaptea de foame. De teamă că vor pleca şi nu se vor mai întoarce, bărbatul ţine pisicile închise în casă. Acolo îşi fac nevoile şi nimeni nu curăţă după ele. Mai mult decât atât, bărbatul susţine că cele 10 suflete vor fi singurele sale moştenitoare pentru că sunt la fel ca nişte copii.
 Scandal mare printre vecini
 Sătui de mirosul şi gălăgia pisicilor, vecinii au făcut nenumărate sesizări la DSP şi la Primăria Municipiului Curtea de Argeş. Bărbatului i s-a adus la cunoştinţă să facă curăţenie, astfel încât să nu mai deranjeze vecinii. Cu toate acestea, omul nu a luat nicio măsură, situaţia rămânând aceeaşi. Locatarii au mai rămas cu o singură speranţă şi anume să sesizeze Poliţia Animalelor.  O echipă s-a deplasat la faţa locului şi a stat de vorbă cu bărbatul. „Am luat legătura cu cetăţeanul, care şi-a luat angajamentul să predea toate pisicile din casă Poliţiei Animalelor. Animalele erau nemâncate, ţinute în condiţii mizere, aşa că o să le facem un bine atât lor cât şi locatarilor care sunt nevoiţi să suporte mirosul”, a spus inspectorul Adrian Florea. Cel mai probabil pisicile vor fi duse la Biobaza de la Smeura.”

http://ziarobiectiv.ro/index.php/social/zece-pisici-mostenitoarele-unui-apartament.html