Banner
Navigator STIRI SI COMUNICATE Stiri si comunicate Glasul Aradului: ” Tigrul bengalez Alex are o nouă casă, la Târgu Mureş

PARTENERI

COMISARIATUL PENTRU SOCIETATEA CIVILA

Arrhiva video

arhiva video

RECLAMA IN SITE

reclama-in-site
ccirc
Camera de Comart si Industrie Romania Cehia filiala Bacau

Newsletter

Nume:

Email:

CAUTA IN SITE

Sesizari Reclamatii

Sesizari si Reclamantii Politia Animale
Glasul Aradului: ” Tigrul bengalez Alex are o nouă casă, la Târgu Mureş

Articol publicat in data de: 2.8.2011
Glasul Aradului: ” Tigrul bengalez Alex, crescut în Arad are o nouă casă.
 Strădania autorităţilor de a-i găsi acestuia un cămin a dat rezultate, după ce mai multe grădini zoologice din ţară, inclusiv cea din Bucureşti, au refuzat să primească feline.
 Grădina Zoo din Târgu Mureş s-a arătat dispusă să îl primească pe tigrul lui Alex, după ce Poliţia Animalelor Arad a făcut eforturi în acest sens. Puiul de tigru „Alex” a fost preluat de directorul grădinii Zoo, dr. Bereczki, din Târgu Mureş care este singura din ţară pregătită pentru adăpostirea şi întreţinerea acestei feline.


 „Puiul de tigru Alex a fost preluat de directorul grădinii Zoo, dr. Bereczki, din Târgu Mureş care este singura din ţară pregătită pentru adapostirea şi întreţinerea acetei feline. La acţiune a participat Poliţia Animalelor, care a însoţit maşina până la ieşirea din Arad şi care a pregătit demersurile legale de transport“, a susţinut Carmen Lădău, purtător de cuvânt Poliţia Animalelor Arad. Despărţirea de Alex s-a lăsat cu lacrimi, tânărul proprietar despărţindu-se cu greu de frumoasa felină.
 Tigrul Alex a trecut prin peri-peţii, după ce locatarii din Cartierul Aradul Nou au anunţat la 112 existenţa sa. Acesta a fost luat de autorităţi şi dus la Lunca Mureşului, în Rezervaţia Naturală. Între timp, reprezentanţii Poliţiei Animalelor au reuşit să îi găsească casă tigrului. Grădina Zoologică din Târgu Mureş va oferi condiţii bune tigrului bengalez având în vedere că în prezent se construieşte un pavilion nou.”

http://glsa.ro/arad/stiri-din-arad/12397-tigrul-bengalez-alex.html