Banner
Navigator STIRI SI COMUNICATE Stiri si comunicate Glasul Aradului : ” Pony Club organizează un concurs hipic pentru copii “

PARTENERI

COMISARIATUL PENTRU SOCIETATEA CIVILA

Arrhiva video

arhiva video

RECLAMA IN SITE

reclama-in-site
ccirc
Camera de Comart si Industrie Romania Cehia filiala Bacau

Newsletter

Nume:

Email:

CAUTA IN SITE

Sesizari Reclamatii

Sesizari si Reclamantii Politia Animale
Glasul Aradului : ” Pony Club organizează un concurs hipic pentru copii “

Articol publicat in data de: 30.06.2011

Glasul Aradului: “ Clubul „Pony Club Arad” organizează sâmbătă, în incinta fostului CAP Bujac, „Cupa Pony Club” , un concurs hipic special pentru copii.

La organizarea acestui concurs s-au asociat Clubul Canin Arad şi Poliţia Animalelor. Sabina Ailoaie, preşedinta Pony Club Arad, ne-a mărturisit că este o acţiune complexă gândită într-un cadru mult mai vast şi care are în vedere atât atragerea oamenilor, a copiilor în special, către lumea necuvântătoarelor cât, mai ales, beneficiile rezultate din această apropiere.


 „Vrem să atragem copiii, şi nu numai pe ei, spre o apropiere naturală de animale. Beneficiile apropierii de necuvântătoare sunt enorme, de n-ar fi să vorbim decât de rezultatele spectaculoase obţinute prin zooterapii”, ne-a spus Sabina Ailoaie.
 Concursul hipic propriu-zis este parte dintr-o serie de şase concursuri organizate în colaborare cu Clubul Békés din Ungaria şi se află la a treia ediţie. Probele vor fi foarte variate şi la ele vor participa doar copii nelegitimaţi, aflaţi la începutul practicării hipismului. Caii din concurs sunt proprietate a Pony Club Arad sau proprietate a părinţilor care şi-aun îndemnat copiii spre hipism. Între probele de călărie, crescători şi dresori de câini din Arad vor oferi momente frumoase şi interesante de prezentare de câini şi de dresură. Organizatorii îşi manifestă speranţa că foarte mulţi arădeni  vor veni sâmbătă şi că nu vor uita să-i aducă şi pe copii la o astfel de întâlnire cu lumea mirifică a cailor şi a câinilor, cei mai vechi şi mai buni prieteni ai omului.”

http://glsa.ro/arad/stiri-din-arad/11538-pony-club-arad.html