Banner
Navigator STIRI SI COMUNICATE Stiri si comunicate Libertatea: ” Atenţie, şerpi în Capitală! Un bărbat s-a trezit cu reptila în maşină “

PARTENERI

COMISARIATUL PENTRU SOCIETATEA CIVILA

Arrhiva video

arhiva video

RECLAMA IN SITE

reclama-in-site
ccirc
Camera de Comart si Industrie Romania Cehia filiala Bacau

Newsletter

Nume:

Email:

CAUTA IN SITE

Sesizari Reclamatii

Sesizari si Reclamantii Politia Animale
Libertatea: ” Atenţie, şerpi în Capitală! Un bărbat s-a trezit cu reptila în maşină “

Articol publicat in data de: 16.7.2011
Libertatea: ” Un bărbat din Capitală nu va uita prea repede ziua de vineri, 15 iulie. Când a urcat în maşină, şi a vrut să se aşeze pe scaunul de la şofer, a urlat cât l-au ţinut plămânii când a văzut că pe locul lui se află un şarpe.
 Florian Barbu a mers azi să îşi înscrie fata la liceul Lucian Blaga din Capitală. Când a ajuns acolo şi-a dat seama că şi-a uitat actele în maşină. S-a întors, iar când a deschis uşa, un şarpe de aproximativ 30 de cm stătea încolăcit pe scaunul de la şofer.


 ”M-am speriat zdravăn, când l-am văzut, deşi era unul foarte mic. Mai mult din cauză că nu mă aşteptam să văd aşa ceva în maşină. A fugit imediat undeva sub capotă. Nu ştiu pe unde a intrat. Am sunat la 112 şi nimic. Apoi la Poliţie, iar nimic. Până la urmă salvarea a venit din partea celor de la Poliţia Animalelor, care m-au ajutat enorm”, ne-a spus Florian.
 Reprezentanţii Poliţiei Animalelor au mers cu bărbatul la un service auto şi au pus maşina pe o rampă, pentru că nu ştiau unde s-a ascuns şarpele. Până la urmă, după minute lungi de zdruncinări ale autoturismului, reptila s-a arătat la faţă. Tot deranjul a costat 150 de lei.
 ”Deşi este mic, muşcătura acestuia ar fi putut ucide, pentru că este veninos”, ne-a declarat Emilian Prodan, şeful Poliţei Animalelor. Şarpele va fi dat unui crescător de reptile.”

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/sarpe-bucuresti-masina-345675.html