Banner
Navigator CUM PUTETI AJUTA

PARTENERI

COMISARIATUL PENTRU SOCIETATEA CIVILA

Arrhiva video

arhiva video

RECLAMA IN SITE

reclama-in-site
ccirc
Camera de Comart si Industrie Romania Cehia filiala Bacau

Newsletter

Nume:

Email:

CAUTA IN SITE

Sesizari Reclamatii

Sesizari si Reclamantii Politia Animale
Cum puteti ajuta
Sesizari

Activitatea noastra necesita o buna comunicare cu publicul, de aceea rugam persoanele care au cunostinta de situatii de abuz sau neglijare fata de orice categorie de animale sa ne sesizeze acest lucru.

I.G.P.P.A. denumit in continuare Politia Animalelor este o structura a societatii civile, avand calitatea de operator de date cu caracter personal sub nr. 19162, inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, si se supune prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Sesizari se mai pot face folosind datele de contact de mai jos:

Numere de telefon:

Tel/fax: 0762 092 926

Sau ne puteti scrie pe adresa de mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Va rugam sa tratati cu seriozitate aceste sesizari! Orice actiune bazata pe informatii false are ca rezultat imposibilitatea de a rezolva o posibila situatie reala!

Va  multumim pentru intelegere!

 
Donatii / Sponsorizari

Pentru donatii sponsorizari va rugam sa ne contactati:

Tel.:  0762 092 926
e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Directioneaza 2% din impozitul pe venit

Sistemul 2%” permite contribuabililor persoane fizice sa directioneze, fara costuri suplimentare, 2% din impozitul lor pe venit, datorat statului, catre o organizatie neguvernamentala.

Acesta este un sistem prin care cetatenii au posibilitatea sa decida in mod direct ce se intimpla cu impozitele lor.

Procedura este simpla:

Formularul 230 completat cu datele dvs., cu datele organizatiei care va primi banii si semnat trebuie depus direct la administratia financiara de care apartineti sau trimis, recomandat, prin posta.

Puteti descarca formularul de aici: Formularul 230

Atentie! Nu trebuie completata suma ce urmeaza a fi virata. Ea se calculeaza automat ca 2% din impozitul datorat catre stat.

Sponsorizeaza

Deductibilitatea cheltuielilor de sponsorizare si mecenat din impozitul pe profit

Potrivit art. 31, contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat pot deduce sumele aferente din impozitul pe profit daca se indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii: se incadreaza in limita de 3% din cifra de afaceri si nu depasesc 20% din impozitul pe profit datorat. (Capitolul III, Art 31, paragraf (4)). Aceste prevederi, care intra in vigoare de la 1 ianuarie 2004, anuleaza orice prevederi contrare din Legea sponsorizarii

Precizari:
- Sponsorizarea trebuie sa fie inregistrata in contabilitate in anul pentru care se face plata impozitului (anul anterior momentului platii efective)

- O firma are dreptul sa acorde sponsorizari si peste limitele mentionate mai sus, dar pentru suma ce depaseste limita indicata se plateste impozit pe profit

- “In ceea ce priveste sponsorizarea, prevederile art.31 alin.(4)-(5) din Legea nr.571/2003 privind Codul Fiscal sunt aplicabile tuturor contribuabililor plătitori de impozit pe profit, indiferent de sursele din care acestia realizeaza veniturile, din Romania sau din strainatate “.